Veel mensen houden van varen, maar hebben niet veel verstand van boten. Natuurlijk weten ze wel wat een zeilboot, een speedboot en een rubberboot zijn, maar als je meer informatie vraagt slaan de meeste mensen al snel dicht. De echte bootliefhebbers kennen de Capelli boten dan wel. Voor hen is dit artikel dan ook niet zo interessant. In dit artikel leg ik uit wat een Capelli boot is.

De capelli boot

Capelli is een Italiaans botenmerk met mooie, avontuurlijke en comfortabele boten. Het is een rubberboot waar je enorm veel mee kan. Zo kan je lekker het water op om te relaxen en te zonnen, maar je kan er ook voor kiezen om lekker hard over wateren te racen en de hoogste snelheden te halen. De boten beschikken over een zonnedek met kussens, een goede audioset en nog veel meer. Er zijn verschillende modellen Capelli boten en er is voor iedereen dus wel wat leuks te vinden.

Voordelen van een Capelli boot

Je zou waarschijnlijk denken: dit klinkt een beetje als elke boot die wordt aangeboden op de markt. Echter is een Capelli boot toch uniek. Het is een rubberboot en daardoor enorm licht en makkelijk te verplaatsen. Op het water kan de boot enorme snelheden halen die een normale boot alleen met een grote hoeveelheid pk’s zou kunnen halen. Tevens zijn de boten ook enorm veilig. Door de drijvers die opgeblazen zijn blijft de boot stabiel op het water. Wanneer één van deze drijvers lek gaat, vangen de andere drijvers het gewicht van de lekke drijver als het waren op waardoor je niet snel zal zinken.