Leistert

Mijn kinderen zijn gek op water, dus zijn we in de vakantie samen naar de Leistert geweest. Dit Limburgse vakantiepark heeft namelijk twee leuke zwembaden en een dagstrand en daar zeggen mijn kinderen natuurlijk geen nee tegen. Mijn gezin heeft hier een hele leuke vakantieweek gehad en wat ons betreft is dit park zeker voor herhaling vatbaar!

Subtropisch zwemparadijs met glijbanen

Leistert

Het subtropisch zwemparadijs van de Leistert is echt de droom van ieder kind. Ze hebben hier namelijk lagunebaden, bubbelbaden, speeltoestellen in het water en hele toffe glijbanen! Mijn kinderen konden er maar geen genoeg van krijgen en wilden het liefst dag en nacht in het zwembad zijn. Gelukkig wilden ze ook een middagje naar het verwarmde buitengolfslagbad, waar ik lekker kon zonnebaden op mijn handdoek. Verder hebben we natuurlijk ook op het dagstrand gelegen, want hier konden de kinderen lekker op de speelelementen klimmen en zandkastelen bouwen.

Camping

Heel veel recreatie

Naast dikke waterpret hebben we ook lekker rond de omgeving van het park gefietst. Rondom het vakantiepark ligt namelijk een bos en we zijn ook naar het nabijgelegen natuurgebied Leudal geweest. Mijn man vond het leuk om hier vogels te spotten en verder kon je hier ook vossen, bevers en herten zien. Ik heb een aantal van deze dieren op de foto kunnen zetten en ik kan je vertellen dat dit natuurgebied echt heel fotogeniek is! We vonden het daarnaast ook heerlijk om hier door de het heidegebied, landduinen, bosvennen en beekdalen te wandelen en een frisse neus te halen. Wil jij ook een leuke week met je gezin in een kindvriendelijk vakantiepark doorbrengen? Huur dan snel een huisje in de Leistert!