Houd je van kamperen, ben je een groot liefhebber van de natuur en kun je maar geen genoeg krijgen van die typisch Brabantse gastvrijheid? Dan zit je deze zomer meer dan goed bij Camping de Gijzel in het Brabantse Helvoirt. Deze knusse, kleine camping biedt grote, schone staanplaatsen en hoogwaardige voorzieningen. Bovendien is er in de omgeving ontzettend veel te doen waardoor je eerder tijd te kort zult komen tijdens je vakantie. Wil je dus verzekerd zijn van een onvergetelijke zomer? Breng dan zeker een bezoekje aan Camping de Gijzel.

Hoogwaardige faciliteiten en een hartverwarmende service

Camping de Gijzel wordt gerund door de Brabantse Piet en Anja Schuurmans en dat is terug te zien in die typische Brabantse gastvrijheid en gezelligheid. De twee zijn zelf werkzaam op de camping waardoor je ze ongetwijfeld eens tegen het lijf zult lopen. Naast schone en goed onderhouden faciliteiten zoals ruime staanplaatsen en propere douche- en toiletgelegenheden, biedt de camping ook vele extra’s voor haar gasten. Zo is er voor de kinderen een dierenweide waar ze kunnen knuffelen met konijnen en is er in de zomer van alles te doen in het knusse recreatiezaaltje.

Wat te doen in de omgeving Helvoirt?

Of er daadwerkelijk wel iets te beleven is in de omgeving Helvoirt vraag je je wellicht af. Geen zorgen, in de omgeving van Camping de Gijzel is zoveel te beleven dat je je geen moment zult vervelen. Loop bijvoorbeeld eens een van de prachtige wandelroutes door de Loonse en Drunense duinen of vergaap je aan majestueuze dieren in safaripark de Beekse Bergen. Daarnaast liggen er ook nog een aantal grotere steden op niet al te verre afstand van de camping waardoor een dagje winkelen ook een optie is.