Technologie is overal en waarom zou je daar geen gebruik van maken tijdens je reizen! Zo is Tripadvisor een website/applicatie die iedereen wel kent. Je kan een bepaald gebied inladen en hierdoor kan je offline altijd op zoek naar een fijn restaurant of een goede overnachtingsplek.

Sinds de komst van de TomTom zijn papieren kaarten overbodig. Gelukkig maar want het kwijtraken van de weg zorgt voor veel spanning die je tijdens je reis niet wilt hebben. Naast de TomTom zijn er veel navigatiesystemen waardoor je ook met weinig geld nooit meer verdwaald raakt. Vergeet je navigatiesysteem niet maandelijks een update te geven zodat ook nieuwe wegen erin staan.

Ga je op wintersport dan zijn er veel nuttige gadgets die je kan aanschaffen. Zeker voor mensen die vaak off piste gaan zijn er technologische artikelen die je leven kunnen redden. Te denken valt aan een lawine rugzak, deze rugzak verandert met een ruk aan een lus in een kussen gevuld met lucht. Hierdoor blijf je op de sneeuw ‘drijven’ in plaats van dat je er onder verdwijnt.

Naast een lawine rugzak is een sonde ook handig om bij je te hebben, mocht je rugzak niet werken. Een sonde geeft piepjes af waardoor je voor reddingswerkers makkelijker te vinden bent.

Aangezien we bij onze reizen steeds meer gebruik maken van elektronische apparatuur hebben we ook meer opladers nodig of een powerbank. Een powerbank relatiegeschenk komt dan ook goed van pas. Neem altijd minimaal twee extra batterijen voor je spullen mee en een powerbank. Zo blijf je altijd connected!

Tegenwoordig kan je van alles laten bedrukken wat handig van pas komt tijdens het reizen. Je kan altijd aantonen dat een item van jou is, wil je kijken wat je allemaal kan laten bedrukken kijk dan even op de website van Maxilia.