Genieten van de zon en een vakantievilla Spanje huren. Bij Villa Azuro kan je een villa huren in Benissa in de provincie Allicante. Op ongeveer 45 minuten rijden van de luchthaven is de ville gesitueerd in een rustige woonwijk. In Benissa is een heerlijk middellands zee klimaat en in de omgeving is van alles te doen en te beleven.


Villa

Wanneer je de vakantievilla in Spanje huren gaat kom je terecht in een paleisje. De villa is gebouwd in 2016 en is geschikt voor maximaal 6 personen. Verdeelt over twee verdiepingen vindt je meerder vertrekken die gebouwd zijn onder moderne architectuur. Ook de inrichting is modern maar ook warm en gezellig.

Op de begane grond vindt je de woonkamer en keuken die van alle gemakken is voorzien. Schuifdeuren naar het terras zorgen voor een weids en open gevoel en via de keuken heb je toegang tot de riante buitenkeuken. In een apart gedeelte vindt je de ouderslaapkamer met eigen badkamer.

De eerste verdieping heeft twee slaapkamers. Daarbij een tweede badkamer en toegang tot het balkon. Wanneer je met kinderen komt kan je gebruik maken van het bedje, de kinderstoel en badje. Er is de beschikking over een privé zwembad met buitendouche en alles op een perceel van 900m2 met eigen parkeerplaatsen

Villa Azuro

Bij Villa Azuro kan je de bovengenoemde vakantievilla in Spanje huren. Daarnaast verhuurt Villa Azuro ook nog eens acht villa’s in Turkije. Deze bieden plaats aan 6 tot 14 personen.