beach-123Vakantie boeken Thailand met een dubbel gevoel

Een maand geleden is mijn moeder overleden, door veel stres en dit verlies ben ik zelf eigenlijk zo toe aan een vakantie! Ik ben ook net gescheiden van mijn man waar ik twintig jaar getrouwd mee was. Hij was verliefd geworden op een andere vrouw. Niks aan te doen. Door deze klappen ben ik flink verdrietig geweest, en nu wil ik even genieten. Ik was altijd al geïnteresseerd in Thailand. En nu ga ik gewoon  een vakantie boeken Thailand, hoe fijn is dat. Door dat ik mezelf veel op sloot in huis heb ik veel geld overgehouden, dit heb ik allemaal op mijn spaar rekening gezet, en nu kan ik op reis gaan. Ik heb een eigen bedrijf, en mijn werknemers eiste dat ik op reis zou gaan, ook al is het maar een week. Zo lief. Ik zal ze zo eens vertellen dat ik naar Thailand ga, en dat ik er enorm veel zin in heb! Ik ga volgende week, in mijn eentje, en ik ga wandelen, genieten van eten, tempels bezoeken, genieten van de natuur. Ik denk dat ik dan eindelijk uitgerust ben.  Zo niet, dan kan ik daar na denken over wat ik hier anders kan aanpakken, hoe ik hier tot rust kan komen. Misschien moet ik maar naar yoga gaan, dan kan ik misschien ontspannen. En als het dan nog niet weg is, dan moet ik maar echte hulp gaan zoeken, of even de ziekte wed in gaan.