Logo-Europeesche-nieuw-FCStacaravan verzekeren was echt nodig

We moesten echt onze stacaravan verzekeren, we liepen nu minstens al een half jaar rond zonder verzekering en het was schandalig dat we dit nog niet hadden gedaan. We hebben zelfs een fikse ruzie gehad over de mogelijkheden om onze stacaravan verzekeren. Ik lag de schuld bij hem, hij wilde investeren in een stacaravan, ik vond dus ook dat hij moest kijken na de opties voor een stacaravan verzekeren. Maar hij vond dat we dit samen moesten regelen, we hadden hier beide een belang en risico in. Dit klopte ook wel degelijk, maar ik kon mij er moeilijk bij neerleggen. Ik vind het vooral moeilijk dat we beide altijd een beetje achter de feiten aanlopen. Ik weet niet hoe het komt, maar we zijn beide op het gebied van administratie niet echt helden. Meestal doen we maar wat, veel rekeningen laten we automatisch overmaken, anders vergeten we het beide. Mijn moeder zei vroeger altijd tegen mij dat ik een man moest vinden die erg georganiseerd was, anders ging ik het niet redden in mijn leven. Soms denk ik dat ze misschien wel eens gelijk kan hebben. Al redden we ons aardig hoor. Maar zulke dingen, zoals een stacaravan verzekeren, stuit mij dan tegen de borst. Uiteindelijk hebben we het samen gedaan, de stacaravan verzekeren. We kunnen nu zonder risico weg, dus we zijn nu aan het plannen wanneer we naar de stacaravan gaan. We willen het ook uiteindelijk gaan verhuren, het staat namelijk in een fantastisch mooi natuurgebied. Een stacaravan verzekeren is dan erg belangrijk, mocht er dan iets mis gaan, bij huurders, dan ben je volgens mij flink de pineut. We zijn nu inmiddels snel even een dagje geweest, we hadden nog steeds een beetje mot, maar toen we heerlijk relaxt om ons heen de natuur zagen werden we weer gelukkig en was het al snel goed. Wat is het toch heerlijk, zo’n stacaravan, ik kan niet wachten om daar een hele week even lekker tot rust te komen.