zon_vakantiesVerhuizen naar Spanje

 

Mijn vriend wil in Spanje gaan wonen, toen ik dit hoorde schrok ik wel een beetje, waarom naar Spanje? Ik had helemaal niet het idee dat hij uit Nederland wilde, dat hij wilden emigreren. Maar wel dus, hij wilde een serieus gesprek met mij aan gaan om het er over te hebben. Toen hij over Spanje begon moest ik lachen, hij was hier nog maar een keer geweest, hoe kan je dan besluiten om daar te gaan wonen. Ik vond het maar gek. Maar hij was bloed serieus, dit deed mij toch even twee keer nadenken. Ik heb altijd gezegd dat ik diegene was die naar het buitenland vertrok en nu wilde mijn vriend op eens naar Spanje. Qua werk zou dit kunnen, we kunnen beide ons beroep in het buitenland uit voeren, dit is dus absoluut geen probleem. Maar het kwam wel erg dichtbij, hoe zit het dan met alle mensen hier, alle vrienden en ga zo maar door. Je familie, onze kinderwens, er is echt nog veel waar we over na moeten denken willen we dit echt gaan doen. Daar naast Spanje, moeten we er niet eerst nog even heen, om te kijken of het echt zo leuk en fijn is. We kunnen ook de taal niet, dit moeten we dan dus ook nog regelen. Mijn hoofd barstte echt uit van vragen en ik raakte zelfs in de stress. Mijn vriend zei dat dit niet nodig was, we hebben nog alle tijd, het ging alleen maar om het idee.