Perfect hotel Curacao

Ik ben afgelopen week lekker naar Curacao geweest en heb het er zoals gewoonlijk weer super leuk gehad en echt alles zat mee. Vorige keer heb ik wat over de vakantie getypt en dit keer wil ik graag mijn complimenten uitdelen aan het hotel , want wat ik nu toch heb meegemaakt was zo mooi. Het begon allemaal dat ik op internet ging en op Google ging rondneuzen. en ging toen in het balkje intypen hotel Curacao en kwam gelijk op een site waar ik zeer over te spreken was en na contact te hebben opgenomen hebben we gelijk geboekt en zijn gelijk ernaar toe gegaan. Eenmaal aangekomen in het hotel was echt alles super. Zo was het eten en het ontbijt echt super geregeld. Ook waren de mensen die in het hotel werkten zeer vriendelijk wat ik heel belangrijk vind dus mijn complimenten daarvoor. Verder was de inrichting van de kamer echt super en was alles netjes. Toen we in de badkamer waren hadden we zo’n mooie badkamer dat ik die eigenlijk thuis ook wel wilden hebben. Ik heb mede daardoor echt een super leuke vakantie gehad en zou zeker overwegen om hier nog een keer te komen. Mensen die een hotel Curacao zoeken moeten zeker via deze site gaan zoeken , want je komt in een hotel wat je bijna nog nooit of misschien wel nooit hebt gezien. Dus mensen boek lekker een vakantie en kom lekker tot rust in Curacao.