wonen in Spanje

Wonen aan de Costa Blanca en wakker worden met een lekker zonnetje op je gezicht? Het kan bij Puur Spanje. Puur Spanje is een klein familiebedrijf die huizen verkoopt in Spanje. Ze zijn de eerst nederlandstalige makelaar in Spanje. Ze zijn begonnen in 2005 met hun bedrijf en ondertussen zijn ze alweer bijna 15 jaar verder. Ze zijn begonnen uit de pure liefde voor het land en ze merkte hoe lastig het was om een goed huis te vinden in Spanje als je de taal niet spreekt en niet weet hoe het financieel allemaal te werk gaat daar. Ze bieden jou houvast 2000 km van huis. Dus wil je een huis kopen in Spanje? Dan ben je bij Puur Spanje aan het juiste adres.

in Spanje gaan wonen

Costa Calida & Costa Blanca Zuid

Wonen in Costa Calida  of Costa Blanca Zuid kan heel lucratief zijn. Dit komt doordat er weinig toeristen zijn en je in alle rust kunt genieten van het uitzicht en de omgeving. Doordat er weinig toeristen zijn, is de natuur nog super goed in tact. Dit is een van de hoofdredenen waarom deze plek zo mooi is. Ook de cultuur is hier authentiek gebleven. Als je wilt wonen in Spanje is dit je kans. Mis hem niet. 

Woning in Spanje

Werkwijze

Puur Spanje werkt heel persoonlijk ze gaan een fysiek gesprek met je aan. Dit doen ze om jouw wensen goed te kunnen opnemen en je ideeën goed mee te kunnen nemen. In het gesprek gaan jullie overleggen wat je zoekt in een huis en wat je perse nodig hebt. Dan gaan ze de plek bekijken waar je wilt wonen. Als ze een paar huizen hebben gevonden die je criteria voltooien kan je deze gaan bezichtigen in Spanje. Dit is volledig vrijblijvend. Alles wordt van top tot teen geregeld. Ze regelen alle contracten die je nodig hebt. Dit is erg lastig als je de taal niet spreekt.