stilte reizen

stilte reizen Het maken van stilte reizen is iets wat ik jaarlijks probeer te doen. Mijn baan is redelijk stressvol en daardoor merk ik dat ik soms echt even ertussenuit moet. Dit doe ik dan ook wel regelmatig met mijn vriendin, maar dat is toch heel erg anders dan alleen. Met haar praat ik dan af en toe alsnog over mijn werk en daardoor blijf ik er wel aan herinnert worden. Om die reden probeer ik dus ook in mijn uppie dingen te ondernemen. Via een vriendin kwam ik op het idee om deze trip te gaan maken. Zij vertelde mij over Kop In De Wind, waar zij hele goede ervaringen mee heeft gehad. Zij raadde mij het aan om eens een kijkje op hun website te nemen voor meer informatie, dus dat heb ik toen gedaan. Alles wat ik daar las sprak mij ongelofelijk aan.

Het gewenste resultaat is behaald

stilte reizen

Hetgeen wat er voor mij echt uit sprong waren de stilte reizen. Deze leken mij echt iets voor mij, dus toen heb ik meteen contact opgenomen. Tijdens dit gesprek werd ik ongelofelijk vriendelijk te woord gestaan en dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten. Daarna heb ik dan ook meteen geboekt voor een aantal maanden later. Ik keek er ongelofelijk naar uit, maar was ook een beetje zenuwachtig. Dit kwam vooral omdat ik geen idee had wat ik kon verwachten, maar dat was achteraf nergens voor nodig. Ik heb onwijs genoten die paar dagen en ben helemaal tot rust gekomen.