boot spuiten

boot spuitenVandaag is het weer tijd voor een zomers artikel. Ik ga het vandaag hebben over: laat je boot spuiten. De reden? Afgelopen zomer heb ik samen met mijn man en onze kinderen echt genoten van onze boot. Wij hebben al een aantal jaar een mooie speedboot en deze nemen we dan ook elk jaar mee op vakantie. We leggen hem dan in de haven van het leuke Spaanse plekje waar wij elk jaar naar toe gaan.

Afgelopen zomer kwamen wij tot de conclusie dat onze boot echt een laagje lak nodig had. Gij begon er namelijk steeds een beetje ouder uit te zien en dit wilde wij voorkomen. Als wij de boot zelf zouden spuiten, dan zou de kans erg groot zijn dat dit er niet echt bepaald fraai uit zou komen te zien, daarom zijn wij opzoek gegaan naar een bedrijf dat dit doet voor je.

bootWat een top idee!spuiten

Op het internet hoopten wij dit bedrijf tegen te komen en dit lukte uiteindelijk ook. Op het internet kwamen we namelijk uit op de website van Zonderwijk Spuiterij. Dit is een erg ervaren bedrijf en uiteindelijk besloten we om hier de boot te laten spuiten. Je boot hier spuiten is echt een aanrader, bij ons is dit namelijk erg goed gelukt. Onze boot zag er afgelopen zomer erg mooi uit en wij hebben dan ook de hele zomer kunnen genieten. We hebben erg veel gevaren en we hebben heerlijk van het zonnetje kunnen genieten en dat allemaal op onze boot.