Hotel Terneuzen

Mijn vriend en ik vinden het een genot om op vakantie te gaan. Naast het buitenland vinden wij binnenlandse vakanties ook erg leuk. Zo kwam mijn vriend afgelopen maand op het idee om een mid-weekje in een hotel te gaan overnachten omdat wij een zware periode achter de rug hebben. De intentie van deze vakantie was om weer tot rust te komen. Zodoende zijn wij samen een kijkje gaan nemen op het internet. Wij wilden een leuk en luxe hotel vinden in een rustige omgeving. In een mum van tijd belandde wij dan ook op de website van hotel Terneuzen.

De website van hotel Terneuzen wekte onze interesse op, want de weergeven afbeelding zagen er geweldig uit. De kamers oogden indrukwekkend maar ook interesseerde de beschrijvingen ons enorm. Na het zien van de lage tarieven namen wij het besluit om een bezoekje te gaan brengen aan dit hotel!

Hotel Terneuzen

Geslaagde vakantie!

In het hotel waren wij in voorzien van vele luxe’s. Zie hieronder:

  • Televisie
  • Draadloos internet
  • Radio
  • Wekker
  • Haardroger

Maar ook was de inrichting van het hotel zelf erg aangenaam. Onze kamer was schoon maar ook was het interieur hartstikke mooi. Naast alle luxes en onze mooie kamer was de service ook geweldig. Wanneer wij iets nodig hadden hoefden wij dit alleen maar te vragen en dat werd het geregeld.

Het was een geslaagde vakantie in dit geweldige hotel. De omgeving was rustgevend en beide zijn wij weer in het geheel tot rust gekomen. Bent u toe aan een rustgevende vakantie in het binnenland? Bekijkt u dan de bovenstaande website!

Omgeving