luxe vakantiehuizen dordogne

luxe vakantiehuizen dordogneIk vind het heerlijk om op vakantie te gaan. Het liefst ga ik dan ook zoveel als mogelijk op vakantie. Zo kwamen mijn vriend en ik op het idee om kerst te gaan vieren in het buitenland. Met deze gedachte nam ik een kijkje op het internet. Ik wilde een leuke vakantiebestemming vinden waar wij een week konden verblijven. Via het internet kwam ik dan ook vrij snel terecht bij luxe vakantiehuizen dordogne. De luxe vakantiehuizen dordogne werden zeer voordelig aangeboden. Vandaar dat ik het besluit nam mijn vriend hierin te betrekken. Samen bekeken wij foto’s en een aantal recensies van klanten!

In de recensies werd zeer lovend gesproken over de luxe van de vakantiehuizen en het gebied rondom de vakantiehuizen. Ook zagen de foto’s er hartstikke mooi uit en uiteindelijk hebben de foto’s en recensies mijn vriend en ik doen overhalen tot boeken van deze vakantie!

Vakantiehuis

Een geslaagde vakantie!

Mijn vriend en ik zijn sinds gister terug in Nederland. Wij wilden namelijk oud en nieuw gaan vieren met onze familie en vrienden. Maar nu verder over de vakantie in het prachtige Dordogne. Onze ervaringen over deze vakantie zijn alle ronduit positief. Wij hebben genoten van de vakantie en tot onze verbazing was het vakantiehuis in alle luxe voorzien. Wij hadden zelfs de beschikking over een jacuzzi en sauna natuurlijk vonden wij dit geweldig. Ook was het gebied rondom ons vakantiehuis prachtig vooral het strand was zeer mooi en romantisch!

Voor een zeer voordelige prijs waren wij in alle luxe voorzien en hebben wij een top vakantie ervaren!

Voordelig