Omdat ik heel graag wilde gaan duiken tijdens mijn volgende vakantie zocht ik duikschool Venlo op het internet. Het leek mij zo gaaf om eens in de diepe oceaan al die mooie gekleurde vissen en koraal te zien. Bij duiken gaat het gewoon een stuk verder dan snorkelen. Daarom wilde ik mij graag verdiepen in de basisvaardigheden van het duiken. Met een opleiding kon ik vast oefenen in een zwembad voordat ik werkelijk in de diepe oceaan zit. Je wordt er veel zelfverzekerder van en krijgt meer vertrouwen in het duiken.

Fijne instructeur

Door duikschool Venlo in te typen kwam ik op de website van: Leer duiken nu, een bedrijf die heel veel te bieden heeft op het vlak van duiken. Deze onderneming bood heel veel verschillende cursussen aan volgens de richtlijnen en standaarden van PADI. Telefonisch heb ik een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Het is een professioneel bedrijf met aardige medewerkers. Samen met een instructeur zijn wij een introductieduik gaan doen om te kijken of het duiken wel iets was voor mij. En het was zeker leuk om te doen. Bij hun ben ik dan ook mijn cursus duiken gaan volgen en het is mij zeer goed bevallen.