Hallo, hier ben ik weer, klaar om een leuk verhaal te vertellen! Het wordt weer lekkerder weer en daarom begin ik me steeds meer op de zomervakantie te verheugen. Ik denk erg veel terug aan vakanties die ik heb meegemaakt, zo huurde ik afgelopen zomer een vakantiehuis Frankrijk met een groep vrienden. Dit was echt super, het vakantiehuis was gevestigd op een erg mooie plek en we hadden een prachtig zwembad. We hebben ons die zomer erg vermaakt en eigenlijk heb ik wel een beetje heimwee naar die vakantie, daarom hebben mijn vrienden en ik het vakantiehuis in Frankrijk voor komende zomer weer geboekt! We willen net zo’n onvergetelijke vakantie als vorige zomer!

We kunnen niet wachten!

De zomervakantie komt steeds dichterbij en onze vakantie dus ook. We hebben laatst met ze alle wat gedronken en veel over de vakantie besproken! We gaan komende zomer in ieder geval weer naar het restaurantje waar we vorig jaar heerlijk hebben gegeten en we zijn ook van plan om weer lekker elke dag aan het strand te liggen. Het strand was trouwens echt prachtig en de zee was helder blauw! We gaan weer met precies dezelfde groep dus dat belooft veel goeds! Wij kunnen in ieder geval niet wachten! Misschien is zo’n vakantie ook wel wat voor jou? Kijk anders zelf even op de website voor meer informatie!