Leuk dat ik je hier weer tref! Vandaag heb ik uiteraard weer een erg leuk onderwerp voor jullie. Ik ga het vandaag namelijk weer hebben over een van mijn vakanties uit het verleden. Zo was ik vorige zomer opzoek naar een leuke vakantiebestemming, ik wilde graag met wat vriendinnen op vakantie en daarom ben ik toen der tijd opzoek gegaan naar de perfecte bestemming. We waren met een grote groep en daarom moesten we veel ruimte hebben. Daarom dacht ik aan een last minute bungalow, hierin heb je veel ruimte. De bungalow die ik vond stond ik Italië en daar hadden we erg veel zin in. Uiteindelijk zijn we er naar toe gegaan en hadden we echt een top tijd. We zijn lekker veel naar het strand en naar het dorpje gegaan dat bij ons in de buurt lag. Omdat het afgelopen zomer zo leuk was willen we nu weer naar dezelfde last minute bungalow! Inmiddels hebben we al geboekt en kunnen we niet meer wachten tot dat we gaan.

We kunnen nu al niet meer wachten!

We hebben dus al geboekt en daarom kunnen we echt niet meer wachten. We gaan een top tijd tegemoet en ik weet zeker dat we het leuk gaan maken. Lijkt jou dit ook wel wat? Kijk dan even op de website voor veel bungalows en veel mooie foto’s!