Het wordt alweer bijna zomer en dat betekent lekker weer. Er is niks fijner dan het water op en genieten van de zon en de fijne temperatuur. Je kunt ook lekker met vrienden het water op om te genieten van jullie vakantie of van jullie weekend. Wat helemaal hot is is een kneeboard. Dit is een soort van combinatie tussen een surfplank en een waterski, maar dan een variant waarbij je met je knieën op de kneeboard gaat zitten. Met een lang touw surf je dan achter een boot aan zodat je op vol vermogen door de golven kan glijden. Je hoort het al, een wild en avontuurlijk dagje uit beleef je met een kneeboard. 

Heb ik je interesse gewekt? 

Heel goed. Dan kan ik je laten weten dat er verschillende varianten te koop zijn en dat er veel voordelen van zijn. Ik zou zeggen schaf een kneeboard en beleef zelf de ervaring. Ontdek zelf of dit iets voor jou is. Dan heb je ook nog een Jobe kneeboard dat is geschikt voor verschillende situaties. Zo kun je deze achter een speedboot hangen, een kabelbaan of een rubberboot. Dan hoef je alleen nog maar even een vakantie te boeken. En….ik zou nog even een corona sneltest afspraak maken. Is alles oké dan kun je heerlijk van jullie vakantie gaan genieten.

Waar kan je achter een boot wakeboarden?

Als je geen eigen boot hebt, maar toch echt wilt wakeboarden, dan zijn er genoeg clubs of verenigingen met een boot waar je terecht kunt. Je kunt er dagtrip van maken. Of ga lekker met vrienden op vakantie naar het water. Stel dat je op vakantie gaat dan is het raadzaam om veel mondkapjes mee te nemen. Ik adviseer dan wegwerp mondkapjes omdat dit veel handiger is. Bij mondkapjes.nl vindt je een enorm assortiment. Nou en ben je dan de hele dag lekker op het water actief? Dan is het ‘s avonds tijd voor de BBQ met een lekker drankje erbij. 

Reisblog

Zorgverzekeringen vergelijken