kampeerplaats

Camping Brabant is de leukste camping waar ik ooit ben geweest. Dit jaar zit ik erover na te denken om weer met mijn gezin naar de prachtige camping op vakantie te gaan. De kinderen hebben een leuke tijd gehad en die willen zij graag weer beleven. Hiervoor ging ik het internet op, om meer informatie te zoeken over de camping. Je moet namelijk gauw bij de reserveringen zijn, want het kan snel gaan bij deze gewilde camping.

Internetkampeerplaats

Op het internet was de website makkelijk te vinden. Dit is veruit de fijnste website die wij hebben gebruikt. Je kunt er namelijk zelfs direct een plek reserveren, met alles er op en er aan. Hoe geweldig is dit wel niet? Ik kreeg nu al zin in de vakantie. Toch had ik nog wat enkele vragen. Dus voordat ik wilde boeken, wilde ik met een van de medewerkers van Camping Brabant Achterste hoef spreken.

Contactcamping-brabant

Het gesprek tussen mij en de medewerker van de camping verliep soepel. Zij wist duidelijk mijn vragen te beantwoorden en weet duidelijk veel van de nieuwe wijzigingen. Gelukkig zijn er dan ook niet veel wijzigingen doorgevoerd bij de camping. Zo weet ik nu dat dezelfde activiteiten van vorig jaar nog steeds beschikbaar zijn. Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor de kinderen. Ook ben ik te weten gekomen dat de supermarkt van de camping volgend jaar gewoon weer open is. Wij kijken nu al naar deze vakantie uit!