Silktravel

Ik droom al jaren van Malediven reizen.. eerlijk waar, ik zoek ze geregeld op, op het internet, gewoon om een beetje weg te kunnen dromen. Ik had nooit gedacht dat dit ooit werkelijkheid ging worden, tot dat ik een cadeau kreeg van mijn ouders. Ja, echt waar, een trip naar de Malediven! Ik sprong een gat in de lucht, ik wist niet wat ik meemaakte. Ken je dat gevoel? Alsof je grote droom uitkomt? Ik was zo zielsgelukkig. Over drie weken vertrekken we, we gaan met het hele gezin. We hebben een moeilijk jaar gehad en ik denk dat ze gewoon even weg willen met z’n allen. Ik kan niet wachten. Ik moet nog een bikini kopen, een zonnebril. Het wordt winter he, en dan is het echt de beste tijd om rechtstreeks naar de zon te vliegen

Silktravel

Een koffer vol geluk

Ik voel aan alles dat dit de beste reis van mijn leven gaat worden. Ik noem het ook wel een koffer vol geluk, wat er ook gebeurd, mijn droom gaat uitkomen. Ook fijn om met het gezin zo dicht bij elkaar te zijn. De vliegreis gaat wel even duren dus we moeten goed voorbereid zijn. Ik ben nu bijvoorbeeld muziek aan het uitzoeken. Je wil de leukste deuntjes op zetten natuurlijk. Mijn broertje is ook echt heel erg blij, hij is alleen nog maar aan het praten over de reis. Hij wil heel graag zijn duik brevet halen en dat gaat hij ook zeker doen.