We hebben de laatste tijd steeds vaker een stedentripje gepland. Er is alleen altijd gedoe met het vervoer naar Schiphol. Parkeren is super duur, met de trein geeft weer veel gedoe met bagage en die vliegtuigen vertrekken ook vaak op de meest onmogelijke tijdstippen dus wegbrengen of ophalen is ook niet altijd mogelijk.

Na wat rondvragen in onze vriendenkring naar een taxi Schiphol Amsterdam werd ons Startaxi aangeraden. We dachten dat dit wel heel duur zou zijn maar op de website kun je meteen alle tarieven zien. Dat is fijn want dan weet je meteen waar je aan toe bent en geen verrassingen meer achteraf.

Airport transfer

We hebben nu een paar keer gebruik gemaakt van Startaxi en het is een hele fijne, comfortabele en veilige manier om op Schiphol te komen. De chauffeurs zijn vakkundig, netjes en heel vriendelijk. En naast contant kun je ook met pin of credit card betalen. Echt heel gemakkelijk en klantvriendelijk.

Van te voren spreek je duidelijk een plaats en tijdstip af en dan kun je er ook van op aan dat er een taxi voor je klaar staat. Netjes naar de vertrekhal gebracht en ook weer op het afgesproken tijdstip bij de aankomsthal opgehaald. Ideaal. En als je met een grotere groep reist kun je ook gebruik maken van de taxi Schiphol Amsterdam. Geef dat wel even op tijd aan want dan reserveren ze een taxibusje voor je. Startaxi rijdt niet alleen op Schiphol maar in de hele omgeving. Wij zijn in elk geval erg tevreden.

Airport Schiphol