www.parkfly.nl

Voor ik op vakantie ging, heb ik me verdiept in de mogelijkheden rondom het reizen naar de luchthaven. Ik vloog voor mijn vakantie vanaf schiphol, dus ik wilde al snel de auto pakken omdat ik het een lang stuk vind vanaf mijn woonplaats. Ik kwam na enig zoeken in aanraking met www.parkfly.nl waar ik een overzicht kon vinden van wat het me zou kosten om bij de luchthaven te parkeren. Ik heb er best wel veel moeite mee gehad toen ik de prijzen zag. www.parkfly.nl is een prima plek om een reservering te doen voor een parkeerplaats, maar het viel me toch tegen hoe duur dat grapje zou worden. Het is voor mij niet geld wat ik zo maar even uitgeef. Met de trein gaan was helaas ook geen optie want ik heb een treinverbod. Het is dus voor mij onmogelijk om naar de luchthaven te reizen zonder dat ik de auto pak. Lopen is geen mogelijkheid en fietsen ook niet als je bedenkt dat ik bagage bij me heb waar ik niet mee zou kunnen fietsen. Het moest dus wel met de auto zijn. het leek in eerste instantie niet een groot probleem, tot ik dus bij www.parkfly.nl keek. Maar toen ik eens ging kijken hoe de prijzen op andere locaties zouden zijn, viel me op dat parkfly heel redelijk is. Ik vond het ook heel leuk dat er aanbiedingen waren waarmee ik voor een scherpe prijs de auto wel twee weken kon laten staan op de parkeerplaatsen daar.