Een dagje uit met vriendinnen, altijd leuk. Het wordt gegarandeerd een hoop lol en gelach. Soms is het lastig om met elkaar op een nieuw leuk idee te komen, van wat jullie kunnen gaan doen. Maar geen zorgen, wij zijn hier om jou een handje te helpen. Zo kan je er voor kiezen om met elkaar een boot huren. Er zijn diverse activiteiten die op een boot gedaan kunnen worden. Zo zullen jij en je vriendinnen niet snel verveeld raken. Benieuwd? Lees dan maar snel verder. Hieronder hebben we een aantal leuke activiteiten voor op een boot voor je genoteerd. 

Partyboot

We beginnen met een partyboot huren. Deze boten worden over het algemeen vaak gehuurd, voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten. Maar het huren van een partyboot, gaat ook goed in combinatie met een leuk meiden uitje. Neem wat boxen mee, lekker hapjes en drankjes en versier het leuk aan. Nu kan het feest echt beginnen. Je kan het zo luidt maken als jullie zelf willen, want van de buren heb je geen last. 

Workshops

Er zijn vele workshops voor vrouwen, want vrouwen houden hier tenslotte van. Maar om het net even anders dan anders te doen, kan je ervoor kiezen om dit te organiseren op een boot. Hoe leuk is dat? Kies voor een boot dat in het bezit is van een overdekt gedeelte en zo hoef jij je geen zorgen te maken over de weersomstandigheden. 

Denk aan workshops zoals:

  • Mozaïeken
  • Schilderen
  • Bloemstukken maken

Spelletjesavond

De kans is groot dat jullie al wel eens een spelletjesavond georganiseerd hebben. Maar op een boot een spelletjes avond organiseren, is natuurlijk stukken leuker. Maak bijvoorbeeld zelf een spel met leuke vragen en/ of opdrachten. Zo kunnen jullie elkaar goed op de proef stellen. Maar je kan uiteraard ook leuke spellen meenemen zoals Uno en mens erger je niet. 

Wijnproeverij

Een wijntje en een borrel op de boot, hoe heerlijk is dat? Pak en wat lekkers bij en geniet samen van het prachtige uitzicht. Zo kan je ervoor kiezen om op meerdere plekken aan te leggen en/ of te varen. Het perfecte moment om samen met je vriendinnen wat bij te kletsen.