Ontspanning
Sauna met overnachting

Voor de ultieme ontspanning boek ik meestal een sauna met overnachting. Op die manier ben je er echt even helemaal uit. Na een bezoek aan de sauna ben je vaak helemaal loom en ontspannen. Maar zodra je thuis komt is dat gevoel snel weer weg omdat je dan weer in je dagelijkse ritme terecht komt. Door een overnachting bij te boeken kun je dat gevoel langer vasthouden. Na een dagje sauna ga je eerst heerlijk uit eten. Dit kan vaak ook in de sauna of je kunt bij het hotel een diner bijboeken, net wat je zelf prettig vind. En na het eten kruip je lekker in een fijn hotelbed voor een goede nacht slaap. En de ochtend erna vertrek je na een uitgebreid ontbijt weer helemaal uitgerust naar huis. Ik kan er na zo’n dagje sauna met overnachting weer helemaal tegenaan. Het voelt soms echt of ik een hele week vakantie heb gehad, zo ontspannen kom ik dan terug.

Sauna met overnachting bij een hotel in de omgeving

Sauna-de-Thermen

Er zijn natuurlijk verschillende sauna’s waar je ook een overnachting kunt bijboeken. Zij hebben vaak leuke arrangementen gemaakt met hotels uit de omgeving. Door goed te kijken kun je vaak heel voordelig een nachtje weg in combinatie met een bezoek aan een sauna of wellnesscentrum. Ik vind het zelf prettig als er meer is dan alleen een sauna dus ook thermaalbaden, stoombaden en de mogelijkheid om behandelingen bij te boeken. Hier kijk ik dus ook altijd naar. Mijn laatste nachtje weg was in Nijmegen. Een heerlijke dag gehad bij De Thermen en daarna lekker geslapen bij een hotel in de prachtige omgeving. Ik was zo ontspannen dat ik niet eens meer zin had in een dagje shoppen in Nijmegen. Maar ik kom zeker nog een keertje terug bij dit wellnesscentrum.