Een bezoek aan de Efteling in Nederland, is een van de beste pretparkreizen die je kan maken, zeker met kleine kinderen. Alhoewel er voor volwassenen ook voldoende pret te beleven valt. Het is een van de mooiste themaparken in Europa, voor zowel kleuters als volwassenen en alles daartussen. Een bezoek voelt als een magisch sprookje.

De drie beste attracties voor pretparkreizen met kleine kinderen

De Efteling telt vele attracties, waarvan de meeste geschikt zijn voor jonge bezoekers. Hier een kleine selectie van de drie beste attracties die geschikt zijn voor pretparkreizen met kleine kinderen:

1. Sprookjesbos:

Wanneer je de efteling met kleine kinderen bezoekt, is dit absoluut de beste attractie voor jullie. Kinderen springen graag van het ene sprookje naar het andere. Vooral de ‘golden oldies’ zijn populair, zoals de Vliegende Fakir, De Wolf en de Zeven Geitjes, en het Kabouterdorp. Er zijn ook nieuwe sprookjes zoals Pinokkio. Het is een genot om de kinderen zien te dwalen in deze wondere sprookjeswereld.

2.Droomvlucht

Deze super bekende attractie laat je de wereld van elfen en trollen zien. In het begin van de rit is het donker, en sommige kinderen vinden dat best spannend. Maar het is het dubbel en dwars waard. Na het donkere begin kom je terecht in een enorm drijvend kasteel zien en daarna vlieg je door naar met bloemen spelende elfjes, trollen en rondvliegende feeën rondvliegen. Een ware magische rit waar de kids nog lang van zullen dromen.

3. Carnaval Festival

Jokie en Jet nemen je mee op een avontuur en laten je de hele wereld zien. Deze rit brengt je van Afrika naar de Noordpool. Als jouw kinderen het tv-programma van Jokie en Jet kennen, gaan ze deze rit helemaal te gek vinden.