Zuid-Holland is een ideale provincie voor het organiseren van een personeelsuitje. Aan de enekant heeft Zuid Holland immers grote steden als Rotterdam, Den Haag, Delft, Dordrecht en Leiden, waar veel bedrijven en instellingen zijn gevestigd en waar dus veel personeelsuitjes moeten worden georgaiseerd. Aande andere kant bezit Zuid Holland veel natuurschoon, bijvoorbeeld het polderlandschap, de duinen en het strand, en diverse plassen en meren, wat uitstekende locaties zijn voor het organiseren van een leuk en actief personeelsuitje. En natuurlijk zijn ook de steden zelf de moeite waard, zoals bijvoorbeeld Leiden met zijn fraaie historische binnenstad, vele musea en goede restuarants. U vindt hieronder een selectie van het aanbod in de provincie Zuid Holland. 

Raften in Zoetermeer

Alweer zo’n personeelsuitje dat een beroep doet op je adreanaline voorraad: raften in Zoetermeer. Eén van de weinige plekken in Nederland waar u serieus kunt raften en met uw collega’s kunt ervaren wat voor spetterende belevenis dit is. 

Beach Power boot in Scheveningen

Zoekt u een echt spectaculair personeelsuitje, kies dan voor de Beach Power Boat Experience in Scheveningen. Een hele mond vol, maar dan heb je ook wat. Na een gedegen instructie gaan de pakken aan, de trossen los en het gas erop. Al denderend over de golven, giert de adreanaline door je lichaam. Een personeelsuitje voor de meer pittige types dus!

Blokarten in Scheveningen

Blokarten Scheveningen is strandzeilen of landzeilen. Het is zeilsport dat ideaal geschikt is om aan teambuilding te doen, waarbij er natuurlijk sprake is van een sportief en ontzettend leuk evenement.

Originele workshops als personeelsuitje

Diverse vermakelijke workshops, zoals bijvoorbeeld schilderen, portret boetseren, zandkastelen bouwen of mozaieken maken. Een beproefd recept voor een onderhoudend personeelsuitje dat door alle deelnemers wordt gewaardeerd. Of kies voor het populaire en unieke kennismakingsspel Enneagame, waarbij u op een amusante manier uw collega’s leert kennen. Leuk en leerzaam! 

Koken in Zoetermeer

Op fijne, sfeervolle locaties in o.a. in Zoetermeer kun je kookworkshops boeken als onderdeel van een smakelijk personeelsuitje. De ervaren chef-koks begeleiden uw personeel op plezierige wijze bij het bereiden van de gerechten en zodat iedereen een heerlijk en leerzaam uitje beleeft.