Afgelopen zomer ben ik naar Spanje op vakantie geweest en ik kan je nu dus vertellen dat het een absolute top vakantie was. Ik ging met mijn familie en we zaten echt in een top hotel. Dat was voor mij erg fijn omdat dat het jaar daarvoor niet zo was. Het was trouwens ook erg fijn omdat ik het hotel geboekt had. Je wil natuurlijk altijd het beste voor je familie en als je op vakantie gaat begint dat natuurlijk bij het hotel. Het hotel had een prachtig zwembad, je kon er lekker eten en het zag er erg mooi uit. Wat ik ook erg mooi vond aan het hotel was dat er erg veel muurteksten waren. Dit sprak mij erg aan en dat is eigenlijk ook een beetje de reden dat ik schrijf vandaag.

Ik heb ze zelf ook gekocht!

Toen ik weer thuis was bedacht ik me dat die muurteksten echt heel gaaf waren! De teksten waren dan wel in het Spaans maar ik wist zeker dat je ze ook in het Nederlands kon krijgen. Ik ben toen meteen op het internet gaan zoeken en kwam toen uit bij WindowDeco. Hier kan je ook een prachtige muurtekst kopen en dit heb ik dan ook gedaan! Nu heb ik zelf ook van die prachtige teksten op de muur en denk ik soms nog een beetje terug aan die prachtige vakantie!