Ga je met een grote groep op wintersport en ben je op zoek naar een accommodatie voor jouw gehele gezelschap? Dan denk je misschien dat het onmogelijk is om jouw grote groep in één accommodatie te plaatsen, maar hoef je je geen zorgen te maken. Zo kun je jouw gehele reisgezelschap voor groepsreizen wintersport in Haus Sportland laten overnachten: een groepsaccommodatie met vier sterren in Osttirol (Oostenrijk). Meer over Haus Sportland, lees je in dit artikel.

De mogelijkheden van de accommodatie

Je zal het misschien niet geloven, maar de groepsaccommodatie Haus Sportland biedt plaats voor groepen tot 125 personen. Of je nu een personeelsuitje hebt, met een klas op reis gaat of gewoon een groot reisgezelschap hebt met familie, vrienden en kennissen: je kunt met jouw gehele reisgezelschap in Haus Sportland overnachten. Daar komt nog bij dat de mogelijkheden van Haus Sportland erg groot zijn, waarbij je de mogelijkheid hebt om zelfverzorging, B&B, halfpension en volpension te boeken.

hotel2-800x250De ligging van de groepsaccommodatie

Wat de groepsaccommodatie bovendien erg bijzonder maakt, is de ligging van de accommodatie. Zo ligt Haus Sportland in een uitdagende berg- en waterwereld waar in de winter activiteiten kunt ondernemen als skiën, snowboarden, tourskiën en rodelen. En ben je ook voor in de zomermaanden op zoek naar een leuke accommodatie voor een grote groep? Ook dan kun je bij deze accommodatie met bijzondere ligging terecht, waar je in de warme zomermaanden vele activiteiten kunt ondernemen als rafting, klimmen, mountainbiken en hiken.

groep2