Rijbewijs in Arnhem

rijbewijs in Arnhem Voor mijn rijbewijs in Arnhem heb ik lessen genomen bij Wesseldijk. Hier ben ik ongelofelijk tevreden over en daarom wil ik jou graag iets meer vertellen over deze rijschool. Het is namelijk zo dat ik hiervoor een instructeur had die mij niet goed beviel en hiervoor wil ik iedereen behoeden. Ik geloof niet dat hij erg goed was opgeleid, want na een aantal keer had ik nog steeds het gevoel dat ik niets leerde. Daarom heb ik bij het zoeken van een nieuwe plek daar goed op gelet. Op de website van deze rijschool las ik dat iedere instructeur opleidingen had gehad en daarnaast ook nog een speciale opleiding voor mensen met faalangst. Hier heb ik zelf gelukkig geen last van, maar het kan voor anderen natuurlijk erg handig zijn.

Het snelste jouw rijbewijs in Arnhem halen

rijbewijs in Arnhem

Om je rijbewijs in Arnhem te halen heb je de keuze uit heel veel verschillende plekken. Degene waar ik het heb gedaan stond het beste aangeschreven van de hele stad. Dat zegt natuurlijk erg veel, maar ook mijn ervaring is super positief. Tijdens mijn proefles zat ik voor het eerst achter het stuur en dat vond ik best een beetje spanend. Dit heb ik toen direct aangegeven en mijn instructrice hield hier goed rekening mee. Ze gaf me extra uitleg over dingen die wat minder gingen, maar zei het ook als ik iets erg goed deed.

Een goede voorbereiding

Uiteindelijk heb ik na 32 keer mijn rijbewijs in Arnhem behaald. Dat was sneller dan ik vooraf had verwacht, maar natuurlijk erg prettig. Dit kwam voornamelijk doordat ik goed voorbereid erheen ging. Ik wist precies wat ik kon verwachten en had vertrouwen in mijzelf. Met de zenuwen viel het gelukkig ook mee, want daar heb ik soms nog wel eens last van. Toen ik van het CBR te horen kreeg dat ik geslaagd was, was ik ongelofelijk blij!