Heerlijk zwemmen in uw eigen tuin, wie wil dat nou niet? Is het ook uw droom om een eigen zwembad te hebben, maar gaat een inbouwmodel nog net iets te ver? Rhodos heeft een ruim assortiment zwembaden voor u. twee bekende merken zijn Intex en Jilong. Een groot voordeel is dat deze baden erg gemakkelijk op te zetten zijn. Blaas de buitenste ring op, vul het bad met water en u heeft in een mum van tijd uw eigen privézwembad.

Waarom een Intex of Jilong bad?

In vergelijking met een inbouw bad is een opzetbad erg praktisch. Deze neemt namelijk minder ruimte in beslag en is gemakkelijk af te breken en te verplaatsen. Als het mooie weer voorbij is kan het bad gemakkelijk worden opgeruimd. Kiezen voor Intex en Jilong baden is dus een uitstekend idee. Jilong is specialist op het gebied van opzetbaden en heeft als doel zo veel mogelijk plezier te bieden met haar producten tegen een zo scherp mogelijke prijs. Intex baden staan bekend op de aantrekkelijke prijs, gebruiksvriendelijkheid en stevigheid. Grote baden worden altijd inclusief filterpomp geleverd, zodat u uw zwembad goed schoon houdt.

Uw Intex of Jilong zwembad kopen bij Rhodos

Het assortiment van Rhodos bestaat uit diverse modellen, zodat er altijd een geschikt zwembad voor uw tuin tussen zit. Om zo lang mogelijk te genieten van uw zwembad vindt u bij Rhodos ook handige accessoires voor uw Inetx-Jilong zwembad. Denk aan een afdekzeil, grondkleed en filterpompen. De Intex en Jilong zwembaden en accessoires zijn eenvoudig online te bestellen via de webshop. U ontvangt uw aankoop binnen enkele werkdagen al in huis. Bezorging is mogelijk binnen de gehele Benelux. Bij een besteding vanaf € 49,- zijn de verzendkosten gratis. U bent uiteraard ook van harte welkom een bezoek te brengen aan de showroom. Heeft u een vraag over een product of bestelling? Neem gerust contact met op, de medewerkers van Rhodos staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.