Heel onverwachts op de site gekomen


Ik wilde mijn vrouw dit jaar eens verrassen met een reisje naar het zonnige Frankrijk. Al een hele tijd was ik op Google aan het zoeken voor iets geschikt, maar helaas kon ik mijn zin niet vinden. Tot ik recencies nalas van Francecomfort.com.
In het begin was ik een beetje terughoudend want je hoort vanalles op de televisie van oplichterij en van onwaarheden. Toen ik verder aan het kijken was, zag ik een huisje ideaal voor 2 personen die mij wel geschikt leek voor een 2-tal weken door te brengen.
Ik vond een huisje met zwembad en dat voor een betaalbare prijs. Eerst dacht ik dat het niet waar kon zijn, maar ik beloot om toch toe te happen.

parken

VDS_-_park_4-210x115-crop-fff

zwembad-210x115-crop-fff
Vakantie van mijn leven

bij aankomst werd al snel duidelijk dat ik er goed aan deed om toch toe te happen. alles was zo goed geregeld dat wij echt van onze vakantie konden genieten. we hadden allemaal lieve mensen om ons heen waardoor we echt een vakantiegevoel hadden.

Francecomfort is een echte aanrader

Voor de mensen die het niet kunnen geloven, er bestaat nog een echt vakantieparadijs. Boekingen doe je simpel en eenvoudig en voor je het weet is de vakantie om.

Voor meer inspiratie kijk op: France Comfort – Vakantiehuis huren in Frankrijk