efewfefRustzoekers

We waren voor de eerste keer bij het Eekhoornnest in Utrecht en we willen vast en zeker nog een keer heen. We zijn met zijn tweeën, samen met onze hond hebben we een heerlijke week gehad. Je kunt er prima wandelen, het bungalowpark grenst aan de Utrechtse Heuvelrug.

Ik ben ’s ochtends altijd vroeg op en ging dan met de hond lekker rennen, gelukkig zijn we allebei gewend om aangelijnd te lopen en te joggen. Het wordt niet op prijs gesteld als je je hond los laat rondlopen, ook al luistert hij goed. Er lopen ook kleine kinderen op het terrein, je weet toch maar nooit wat er kan gebeuren.

efgff

Eten

Op slechts 700 meter afstand van het bungalowpark Eekhoornnest was een ambachtelijke bakkerij waar ik ’s morgens vroeg al terecht kon voor vers brood. Overdag konden we voor een kopje koffie aanschuiven in La Cantina, dat op zijn Mexicaans is ingericht. Oergezellig!

Omdat alles in de huisjes aanwezig is om je eigen eten te koken, zijn er geen uitgebreide faciliteiten om te dineren. Je kunt er wel een gedeelte huren voor als je iets te vieren hebt. We hebben een keer van dat ambachtelijke brood gecombineerd met overheerlijke kaas van de authentieke kaasboerderij even verderop, kop soep erbij en klaar!

efe