Ah! Het lekkere weer komt eraan. Evenals de zomervakantie en dan ga je er natuurlijk lekker op uit. Gewoon in eigen land of je zoekt het zonnetje op. Heerlijk op het strand in Spanje liggen of aan het zwembad van het resort in Turkije. In aantocht naar de zomermaanden ga je op zoek naar badmode, want je wilt natuurlijk wel zo comfortabel mogelijk op je strandlaken of op het strandbedje liggen. In je zoektocht kom je tot de ontdekking dat je nogal wat keuzes hebt en in onze blog vertellen we daar meer over.

Badmode voor vrouwen met een maatje meer

Vrouwen met een maatje meer hebben altijd problemen met het uitzoeken van badmode, want wat trek je aan? De ene vrouw heeft iets meer lak aan de wereld en trekt gewoon aan waar zij zich het prettigst in voelt, maar andere stellen het kijkplezier van anderen boven het eigen comfort. Dat natuurlijk onzin is. Vrouwen met een maatje meer hebben ook gewoon het recht om in een bikini te lopen. En dat kan ook gewoon! Het idee dat je bijvoorbeeld geen bikini kunt kopen, omdat je een maatje meer hebt is onzin. Want er zijn ook bikini’s voor vollere vrouwen verkrijgbaar.

Bikini

Laten we daar maar gelijk even op inhaken, want een mooie bikini is comfortabel en sexy. Ja, zelfs als je een maatje meer hebt! Er zijn bikini’s voor grote maten die je prima kunt dragen. Ze zitten comfortabel en bedekken ook wat ze moeten bedekken. Dus daar hoef je jezelf geen zorgen over te maken. Het grote voordeel van dit type badmode is dat er enorm veel modellen in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn en dat vrouwen met een afwijkende boven- en ondermaat altijd slagen. Wat de top en de slip worden altijd separaat verkocht.

Tankini, badmode in stijl

Dan heb je ook nog de tankini en nu doet hetzelfde probleem zich voor. Je hebt een maatje meer en je denkt dat een tankini een no go is. Integendeel! Weet je wel hoeveel profijt je van de badmode kunt hebben? Heb je een buikje? Geen probleem, want dan koop je een tankini die iets losser zit. Zo verberg je je zwembandjes als je jezelf minder comfortabel voelt. Wil je gewoon een tankini die lekker zit? Dan kun je voor een strak exemplaar kiezen. Helemaal ideaal is de tankini met touwtjes die je zo los en strak kunt dragen als dat je zelf wilt. Ideaal, toch?

Het badpak

Ja, en dan natuurlijk het badpak. De veilige keuze! Maar een badpak kan enorm comfortabel zijn en er ook nog stijlvol uitzien. Er is zoveel keuze dat je voor iedere dag van de week tijdens je vakantie wel een ander exemplaar kunt aantrekken. Natuurlijk moet je er wel opletten dat het badpak lekker zit en dat de badmode voldoende ondersteuning aan je boezem geeft. Zo heb je badpakken die ook een corrigerend effect hebben mocht je jezelf toch iets minder comfortabel voelen op het strand.