vakantiehuis-met-hondLekker weg naar ons vakantiehuis België

 

Mijn vriend en ik zitten allebei een beetje op de toppen van ons kunnen, van wat we volhouden. Sinds de zomer hebben we geen vakantie meer gehad en laat ik het zo stellen: we zijn er beiden gewoon echt heel erg aan toe. Allebei hebben we een drukke baan en een verantwoordelijke functie daarbinnen, er komt heel wat stress je lichaam ingeslopen als je dit soort werk doet als wij, het is niet anders. Daarom wordt het hoog tijd voor vakantie en ik ben dan ook erg blij dat de kerst eraan komt, dit is altijd weer een goed moment om er even lekker tussenuit te kruipen. Bovendien grijpen wij elk excuus aan om niet met onze families te hoeven zijn, aangezien we gek worden van de verplichtingen die er altijd zijn. We hebben zojuist een vakantiehuis België geboekt en kijken er erg naar uit om die twee dagen met kerst in ieder geval in het buitenland, maar ook weer niet té ver van alles vandaan, te zijn. Ik stel me heerlijke dagen vanuit ons eigen vakantiehuis België voor, waarin we lange wandelingen maken, hopelijk door de sneeuw. We hebben er een open haard dus we kunnen lekker voor die haard zitten en ons warmen aan het vuur, onderwijl elk een boek lezend – ook iets waar ik erg naar uitkijk, ik heb er al geen tijden een moment voor gehad om lekker ontspannen een boek voor me te hebben. Bovendien kunnen we lekker een kerstdiner voor onszelf bereiden en dat in onze pyjama’s opeten, lekker ontspannen en niks aan de hand.