Zoals jullie weten  is op vakantie gaan eigenlijk een soort van hobby voor mij. Ik vind het heerlijk om hele dagen lekker aan het strand te liggen en om te genieten van de zon. Ik ga vaak met een leuke groep mensen op vakantie en daarom is het altijd gezellig. Meestal ga ik samen met mijn broer en zijn gezin op vakantie en hebben we het erg leuk. Mijn broer heeft ook een erg leuk zoontje van vijf jaar, ik doe erg veel leuke dingen met hem en hij houdt ervan om lekker te spelen in de zon. Helaas had hij afgelopen zomer erg veel last van zijn ogen en ik wilde hem hierbij helpen. Afgelopen zomer hebben we een zonnebril voor hem gekocht maar dat werkte helaas niet. We moesten dus op zoek gaan naar een kinder zonnebril die wel werkt. Eentje met goede glazen.

Een erg goede zonnebril

Na goed zoekwerk vonden we de juiste aanbieder voor een mooie kinder zonnebril. Namelijk 4 Active Kidz, hier kan je erg mooie kinderbrillen kopen voor leuke prijsjes. Inmiddels hebben we al een zonnebril voor mijn neefje en hebben we de bril al aan hem gegeven. Hij vond de bril erg mooi en hij zat ook goed. Hij kan niet wachten tot komende zomer want dan kan hij de zonnebril eindelijk op doen!