Als organisator van een buitenevenement wilt u het uw bezoekers zo comfortabel mogelijk maken. Een stretchtent kan u hier de helpende hand bij bieden! Dit type tent is al jaren een van de meest gebruikte soorten tenten voor grote evenementen. U herkent deze tent aan de schuine tentstokken, waaraan een breed doek bevestigd is. Door touwen aan een klein paaltje in de grond te bevestigen, kunt u de stretchtent snel en eenvoudig spannen. Het gebruik van een stretchtent biedt bezoekers van uw buitenevenementen bescherming tegen de zon, tegen regen, enzovoorts. Voor welk type buitenevenement bent u op zoek naar een geschikte tent?

Een stretchtent op maat kopen op internet

Tegenwoordig is een stretchtent kopen heel eenvoudig. Er zijn verschillende organisaties op internet te vinden, die u dergelijke tenten aanbieden. Wist u dat het zelfs mogelijk is om een tent op maat te laten maken? Een op maat gemaakte stretchtent biedt u het voordeel dat deze perfect aansluit bij de beschikbare ruimte op uw evenemententerrein.

Aan een stretchtent zitten verschillende voordelen. Naast het feit dat de tent uw bezoekers bescherming biedt tegen de regen en zon, heeft het doek ook een brandwerende werking. In een noodsituatie kan op deze manier voorkomen worden dat de tent direct vlam vat en de risico’s voor uw bezoekers vergroot. Ook heeft de tent een relatief klein gewicht, waardoor deze eenvoudig te plaatsen en op te bergen is. Ideaal wanneer u regelmatig op pad bent om evenementen te organiseren. U neemt deze lichte tent overal mee naar toe!