camping eekhoornnest g3

Zoek jij nog naar leuke vakantiebungalows Nederland voor een leuke vakantie? Dan kan je stoppen met zoeken want bij camping ’t Eekhoornnest hebben ze onwijs leuke en gezellige vakantiebungalows Nederland. Ik twijfelde in het begin nog een beetje over mijn keuze of ik het wel of niet ging doen maar na een tijdje besloot ik toch om een bungalow te boeken voor een week. Ik deed dit omdat ik het wel weer tijd vond dat ons gezin samen op vakantie ging, en het was super gezellig!

camping eekhoornnest g2

Goed team

De camping bestaat uit een aantal verschillende teams die allemaal erg betrokken zijn en hun werk goed willen doen, wat ik ondanks het warme weer echt super vond! Het is nog al wat om met dertig graden met twintig kinderen tikkertje en verstoppertje te gaan spelen. Toch deden ze dit en ze deden het hartstikke leuk en bleven goed in hun rol. Dit vond ik echt onwijs goed van ze en ik had dan ook veel respect voor ze aangezien ze doorgingen met het spel totdat de laatste kinderen afgetikt waren. Ik vond het erg knap en kan dan ook iedereen die naar camping ’t Eekhoornnest aanraden om de kinderen gewoon lekker bij het animatieteam achter te laten. Ik kan je met zekerheid zeggen dat je kinderen in goede handen zijn en dat je zelf lekker kan relaxen terwijl de kinderen goed worden vermaakt door het personeel. Ik vind het een erg goede camping en kan iedereen aanraden om er een weekje te gaan staan.

camping eekhoornnest g