logo_topWelkom beste lezers, ik heb vandaag weer een leuk nieuw stukje voor jullie klaar ik hoop dat jullie dit een interessant stukje zullen vinden het gaat namelijk over een bedrijf genaamd Bed and Breakfast Bonaire. Ik zal even toelichten hoe ik hier op ben gekomen. Mijn beste vriend waar ik al heel lang mee om ga wilden heel graag een keer op vakantie naar een zonnig land dat een beetje ver weg is. Dus we waren op zoek via reis bureaus naar waar we het beste heen zouden kunnen gaan. En zo hebben we uit een paar plaatsten besloten om naar Bonaire te gaan, dit sprak ons namelijk het meeste aan van alle landen die we tot beschiking hadden. Het was nu aan ons dus om een verblijf te regelen daar. We hebben er best lang over gedaan om iets te vinden wat ook bij ons in het budget zou gaan passen. We vonden namelijk wel veel huisjes maar vaak waren die echt heel erg duur.

img_0750_328x219
Zo vonden we via een website een hele leuke aanbieding!

Na lang zoeken kwamen we uit op de website van Bed and Breakfast Bonaireop deze website stonden heel veel leuke appartementen die gevestigd waren bij een resort voor een hele leuke prijs. We zagen echt super leuke foto’s dat we gewoon besloten hebben om te boeken. We zijn er dus heen geweest en achteraf ben ik daar super blij mee. Het was namelijk echt een top vakantie en heb er totaal geen spijt van!

tre3456uyjhgner65uyjhnbvc3467