Xterior

Goedemiddag beste bloglezers. Vandaag weer een artikel met tip voor jullie. Kennen jullie het bedrijf Xterior al? Vooral voor horeca ondernemingen is dit een site om te onthouden! Het maakt overigens niet uit of je een restaurant, bar, kroeg of café hebt in Nederland of in het buitenland. Je kunt de bestelling in Nederland plaatsen en vervolgens zelf transporteren naar het buitenland. De prijzen van hun zijn echt goedkoop en maakt het zeker waard. Tegenwoordig zijn de transportkosten binnen Europa ook niet meer hoog dus doe hier je voordeel mee.

Terrasschermen

Xterior levert alles op gebied van terrasvoorzieningen. Of het nu gaat om terrasschermen, parasols, heaters, verlichting of zitbanken zij leveren het totale plaatje.

Xterior

Een vriendin had hier haar windscherm gekocht

Windschermen XteriorZo heeft een vriendin van mij een eigen kroeg in Spanje. Alleen in het hoogseizoen is deze kroeg geopend. Het is dan ook niet zo groot, maar wel steeds elke middag en avond enorm druk. Vooral het terras wordt veel bezocht door Nederlandse toeristen. Het heeft dan ook een pakkende Nederlandse naam. Ook heeft zij alles netjes afgezet met terrasschermen. Deze had zij dus gekocht via xterior.nl. Omdat deze hier zo goedkoop waren en makkelijk te vervoeren was dit een goede deal. Zij heeft zelf busje dus had ze alles in een lading vervoert. De montage had ze overigens zelf gedaan en het ziet er echt schitterend uit.Dit allemaal heeft ervoor gezorgd dat deze firma hoog op het lijstje staat bij haar.